Autor: Põllumajandus.ee • 27. september 2022

LEMKEN atrade sarja täiendab kerge Juwel

LEMKEN töötas välja Juwel 6, mis on pöördatrade Juwel 7, 8 ja 10 sarjas kõige väiksem mudel.
Juwel 6 sobib traktoritele võimsusega 70 kuni 130 hj ning see on saadaval alates 2023. aasta märtsist.

Alates järgmisest aastast asendab see mudelid EurOpal ja VariOpal 5 ja 6, mis on juba 25 aastat olnud usaldusväärseteks abilisteks neile põlluharijatele, kes soovivad saavutada häid töötulemusi ja kes vajavad usaldusväärset ja pika elueaga tehnikat.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960