Autor: Põllumajandus.ee • 27. september 2022

Toidutootjate ühendused: tootjate hädaolukorda ei saa rohkem eirata

Riik peab energiakriisi lahendamisel arvestama kõikide toiduainetööstusettevõtete vajadustega ning leevendusmeetmeid rakendama ka suurematele toidutootjatele, leiavad Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda ja Eesti Toiduainetööstuse Liit.
Toiduliidu juht Sirje Potisepp.
Foto: Raul Mee

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja ja Eesti Toiduainetööstuse Liidu hinnangul on väiketootjate seisukohalt positiivne eile hommikul Riigikokku esimesele lugemisele läinud elektrituruseaduse muutmise seadus 680 SE, millega tahetakse anda mikro- ja väikeettevõtetele võimalus osta elektrimüüja käest elektrienergiat reguleeritud hinnaga. Samas märgivad koda ja toiduliit, et riik peab energiakriisi lahendamisel arvestama kõikide toiduainetööstusettevõtete vajadustega ning leevendusmeetmeid rakendama ka suurematele toidutootjatele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960