Nõo Lihatööstus on paljude toodete puhul soolasisaldust viimastel aastatel vähendanud isegi 20-30%.

- Täisväärtusliku toitumise edendamise nimel hoidub Nõo Lihatööstus näiteks naatriumnitriti, palmiõli ja soja kasutamisest.
- Foto: Vallo Kruuser
„Eesti inimesed jälgivad väga hoolikalt, mis pakendil kirjas, ja otsustavaks kujuneb, milline on toote soolasisaldus ning kas on kasutatud lisaaineid või mitte,“ ütles Nõo Lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä. „Nõo on keskendunud kõrge lisaväärtusega lihatoodete valmistamisele ja tarbijate tagasiside pideval kaardistamisel on tootearenduses äärmiselt oluline roll.“
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Artikkel jätkub pärast reklaami
Seotud lood
„Eesti viljasektor on jõudnud murdepunkti, kus sise- ja välisturud, poliitika ning ilmastikuolud kujundavad üheskoos seninägematut reaalsust,“ ütles Scandagra Eesti ASi viljaäri juht ja juhtkonna liige Marge Pähkel turuolukorda kommenteerides.