Ainult tellijatele
Autor: Põllumajandus.ee • 5. oktoober 2022
Ainult tellijatele

Tarbija tahab lihatoodetes näha aina vähem soola ja lisaaineid

Nõo Lihatööstus on paljude toodete puhul soolasisaldust viimastel aastatel vähendanud isegi 20-30%.
Täisväärtusliku toitumise edendamise nimel hoidub Nõo Lihatööstus näiteks naatriumnitriti, palmiõli ja soja kasutamisest.
Autor: Vallo Kruuser

„Eesti inimesed jälgivad väga hoolikalt, mis pakendil kirjas, ja otsustavaks kujuneb, milline on toote soolasisaldus ning kas on kasutatud lisaaineid või mitte,“ ütles Nõo Lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä. „Nõo on keskendunud kõrge lisaväärtusega lihatoodete valmistamisele ja tarbijate tagasiside pideval kaardistamisel on tootearenduses äärmiselt oluline roll.“

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751