Autor: Sigrid Sõrmus • 11. oktoober 2022

EPA2022: mille põnevaga on väljas meie koostööpartnerid?

12. ja 13. oktoobril kogunevad Tartus Eesti Rahva Muuseumis põllumajandussektori tipptegijad. Toimub Eesti Põllumajanduse Aastanäitus, mille keskmes on ettevõtja ja tema vajadused – see on ettevõtjatele suunatud sündmus, mis pakub valdkonna professionaalidele platvormi omavahelisteks kohtumisteks ja mõttevahetusteks.
Nii nagu eelmisel aastal, on ka sel aastal Bayeri meeskond valmis pakkuma põllumeestele parimaid lahendusi ja nõustama neid taimekaitseplaanide osas. Lisaks on messil esindatud Dekalbi seemned ning kohal Baltikumi seemnete juht Albertas Maskaliunas.
Foto: Mana Kaasik

Uurisime Põllumajandus.ee headelt koostööpartneritelt, millega seekordsel messil väljas ollakse ning millised on nende parimad messipakkumised.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960