Autor: Põllumajandus.ee • 19. oktoober 2022

South Pole ja eAgronom sõlmisid partnerluse

Heitmete vähendamise võti peitub kliimateadliku põllumajanduse kasutuselevõtus. Põllumajandustootjate motiveerimine nende aastakümneid hästi teeninud tavade muutmisele on suur väljakutse. Seetõttu teevad juhtiv ülemaailmne süsinikuprojektide arendaja ja kliimalahenduste pakkuja South Pole ning Agtechi ettevõte eAgronom koostööd, et kiirendada kliimateadliku põllumajanduse kasutuselevõttu Euroopas, Aafrikas ja mujal.
Robin Saluoks.
Foto: Liis Treimann

See koostöö loob uue lähenemisviisi põllumajandustootjatele kvaliteetsete, Verra sertifitseeritud süsinikukrediitide, mida nende projektid põhjustavad, ettemaksmiseks. See võimaldab tootjaid toetada koheste kliimameetmete juurutamisel ülemaailmses võidujooksus netoheitmete nulltaseme suunas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960