Autor: Põllumajandus.ee • 4. november 2022

Paul-Tech osaleb Leedsi ülikooli taastava põllumajanduse katses

Eesti targa põllumajanduse idufirma Paul-Tech teatab, et nende mõõteseadmetega osaletakse Ühendkuningriigis Leedsi ülikooli poolt läbi viidavas katses, mille eesmärk on mõõta taastavale põllumajandusele ülemineku mõju faktoreid.
Katse pakub tõestatud praktikal põhinevaid tulemusi taastava põllumajanduse jaoks.
Foto: MARKO SOONURM

Katse käigus mõõdetakse viie erineva põllumajanduspraktika mõju mullale, saagikusele, kasvuhoonegaaside emissioonile ning tehakse majandusanalüüs.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960