Autor: Põllumajandus.ee • 11. november 2022

Komisjon kiitis heaks Eesti ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava

Euroopa Komisjon andis täna heakskiidu Eesti ÜPP strateegiakavale aastateks 2023–2027. 1. jaanuaril 2023 rakenduv Euroopa Liidu uus ühine põllumajanduspoliitika (ÜPP) aitab muuta Euroopa põllumajandussektori kestlikumaks, vastupidavamaks ja tänapäevaseks.
Foto: Unsplash

Uus kava näeb ette rahaliste vahendite õiglasema jaotamise põllumajandustootjate vahel, kusjuures rõhuasetus on väikestel ja keskmise suurusega ettevõtjatel ning noortootjatel. Lisaks toetatakse innovaatilisi ettevõtmisi – alates täppispõllumajandusest kuni agroökoloogiliste tootmismeetoditeni. Selliste meetmete toetamisega aitab ÜPP oluliselt kaasa toidujulgeoleku tagamisele ja tugevate kogukondade arengule Euroopa Liidus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960