Autor: Sigrid Sõrmus • 14. november 2022

Aasta noor naisettevõtja 2022 on Kerli Ats

Möödunud nädalavahetusel kuulutasid Eesti ettevõtlikud naised (EENA) oma 30. juubeli pidulikul galal välja aasta naise, aastate naise ja aasta noore naisettevõtja. Aasta noor naisettevõtja 2022 tiitli pälvis Eestimaa Talupidajate Keskliidu tegevjuht Kerli Ats.
Aasta noor naisettevõtja 2022 on Kerli Ats.

Aasta noore naisettevõtja tiitliga tunnustab EENA kuni 40-aastast naist, kelle ettevõte on viimaste aastate jooksul eriliselt ja eristuvalt silma paistnud oma tegevusvaldkonnas ning saanud klientidelt märkimisväärse poolehoiu või on esile tõstetud koostööpartnerite poolt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960