Autor: Põllumajandus.ee • 15. november 2022

Põllumeestel oli hea saagiaasta, kuid tuleviku osas valitseb ärevus

Enamikul põllumeestel oli tänavune aasta edukas, kuna saagikus ületas keskmist, müügihinnad nii teravilja kui ka piimahinna vaatest kasvasid jõudsalt ja eelmisel perioodil soetatud odavate sisendite tõttu kasvas kasumlikkus.
Ain Aasa ütles, et 3-protsendine euribor tähendab OÜ Estoniale täiendavat intressikulu 600 000 eurot aastas.
Foto: Äripäev AS

Ees seisavad aga rasked ajad, mis puudutavad kõiki tootjaid. „Meie jaoks on see üks keerukamaid majanduskriise, kuna ta hõlmab tootmist tervikuna,“ ütles OÜ Estonia juht Ain Aasa ettekandes Eesti Põllumajanduse Aastanäituse Finantsseminaril.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960