Autor: Põllumajandus.ee • 18. november 2022

Põllumajanduses on täna tunnustamise ja tänamise aeg

Täna, 18. novembril tunnustatakse Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja lõikuspeol Laitse Graniitvillas põllumajandussektoris olulist panust andnud inimesi.
Foto: Unsplash

Lõikuspeol kuulutatakse koostöös Maaelu Edendamise Sihtasutusega välja parim taimekasvataja, parim maamajanduse erialade õppejõud ja õpilane ning antakse üle Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja aumärgid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960