Autor: Põllumajandus.ee • 25. november 2022

Põllumajandussektori brutopalk kerkis pea 12%

Statistikaameti andmetel oli keskmine brutokuupalk selle aasta kolmandas kvartalis 1679 eurot ehk 8,1% suurem kui eelmisel aastal samal ajal. Põllumajanduse, metsanduse ja kalapüügi sektori brutopalk kerkis kolmandas kvartalis aga 11,95 protsenti, 1414 euroni.
Keskmise palga kasva kolmandas kvartalis aeglustus.
Foto: Pexels

Põllumajanduse, metsanduse ja kalapüügi sektori kolmanda kvartali keskmine brutopalk oli eelmisel aastal 1263 eurot, aastaga on see kerkinud 1414 euroni, ehk kasv on 11,95%.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960