Autor: Põllumajandus.ee • 19. detsember 2022

Eestisse jõudis hobuste haigus nõlg

Hobuste riikidevahelise veo nõuete eiramise tulemusena toodi Eestisse loomadega kaasa hobuste nakkushaigus nõlg.
Hobuste liikumisel ühest riigist teise peab hobusega kaasas olema hobuse pass ja veterinaarsertifikaat.
Foto: Andras Kralla

Veoses olnud loomad on teistest eraldatud ja nende edasine liikumine ei ole lubatud. Rohkem loomi haigestunud pole. Põllumajandus- ja Toiduamet koostas pettuseteate Hollandi vastavale asutusele, kes asus juhtumit uurima.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960