Autor: Põllumajandus.ee • 20. detsember 2022

Rainer Tammet: toiduainetööstus mängib kliimalahendustes olulist rolli

Hinnanguliselt 34% kogu kasvuhoonegaaside heitmetest on põhjustatud toidusüsteemi poolt. Jätkusuutlik tootmine, toidukadu, õiglaslik kaubandus ja pakendite ringlusessevõtt on teemad, mis puudutavad kõiki - nii tootjaid kui ka tarbijaid.
Rainer Tammet.
Foto: Raul Mee

Paulig kontsernina oleme endale eesmärgiks võtnud olla toiduainetööstuses jätkusuutlikkuses esirinnas. Pingutame selles suunas iga päev, ütleb Pauligi Baltikumi jaekaubanduse kommertsdirektor Rainer Tammet.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960