Autor: Põllumajandus.ee • 21. detsember 2022

Erakorralise toetuse riigiabi ühikumäärad said kinnitatud

PRIA kinnitas põllumajandussektorile mõeldud erakorralise toetuse riigiabi ühikumäärad. Toetuste väljamaksmisega on juba alustatud ning toetused makstakse toetusesaajatele välja hiljemalt 31. detsembril 2022.
Foto: Unsplash

Põllumajandussektorile mõeldud erakorralise toetuse taotlusi võeti vastu 29. juunist 6. juulini. Erakorralist toetust antakse kohandamistoetuse ja riigiabina. Kohandamistoetus maksti taotlejatele välja septembris.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960