Autor: Sigrid Sõrmus • 21. detsember 2022

Uralchem tunneb huvi teraviljakaubanduse vastu

Venemaa väetisetootja Uralchem oleks huvitatud ülemaailmsete teraviljakauplejate Viterra ja Cargilli Venemaa varade ostmisest, kui nad otsustavad Venemaalt lahkuda. Uralchemi hinnangul ristub nende teraviljakauplejate tegevus suuresti Uralchemi tegevusega.
Kui Uralchem saaks omandada Cargilli ja Viterra Venemaa varad, võib sellest kujuneda maailma praktikas ainulaadne juhtum.
Foto: Uralchem

Uralchemi tegevjuhi Dmitri Konjajevi 21. novembril Venemaa president Vladimir Putinile saadetud kirjas palus ettevõte presidendil oma ettepanekut toetada, öeldes, et Viterra ja Cargilli teraviljakaubandus kattub Uralchemi äritegevusega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960