Autor: Põllumajandus.ee • 23. detsember 2022

Sõrmus: tasakaal eesmärkide ja majandusliku tegelikkuse vahel on paigast ära

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus sõnas looduse taastamise määrust kommenteerides, et sellega alahinnatakse põllumajanduse ja metsanduse otsustavat tähtsust ühiskonnale ning paigast on ära tasakaal erinevate eesmärkide ja majandusliku tegelikkuse vahel.
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus.
Foto: Ove Maidla

Samuti on välja pakutud sobimatud või ebapiisavad rahastamisallikad, mis seab määruse täitmise küsimärgi alla.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960