Autorid: Sigrid Sõrmus, Sigrid Kõiv • 27. detsember 2022

Audiitor: kui oleksin põllumees, küsiksin kõiki toetusi, mida on võimalik saada

Äripäeva raadio saates Äripäeva TOP rääkis KPMG auditi osakonna mänedžer Ilja Fenenko sellest, mida peaksid põllumajandustootjad praegu silmas pidama, et muutunud maailmas siiski edukalt orienteeruda.
Ilja Fenenko.
Foto: Oleg Hartsenko

Ilja Fenenko soovitab ettevõtetel vaadata üle oma rahalised kohustused pankade ja liisingfirmade ees ning arvestada väljaminekute kasvuga. Samuti soovitab Fenenko hoolikalt vaadata, milliseid toetuseid on põllumajandustootjatel võimalik riigilt saada ning need kindlasti välja küsida.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960