Autor: Sigrid Sõrmus • 9. jaanuar 2023

Majandustulemused: mahevili tõi kena kasumi

Mahevilja kokkuostu ja müügiga tegelev Wiru Vili TÜH teenis 2021. aastal 7,12 miljoni eurose käibe juures 0,47 miljonit eurot tegevuskasumit.
Wiru Vili on maheviljaturul tuntud tegija.
Foto: Pixabay

Ettevõtte majandusaasta on 1. juulist 2021 kuni 30. juunini 2022. Mullusega võrreldes kasvas ettevõtte müügitulu 41,78% ja tegevuskasumi rentaablus oli 6,54%, aastaga kasvas viimane näitaja 5,89 protsendipunkti.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960