Autor: Põllumajandus.ee • 10. jaanuar 2023

Aianduse õppekavad läbisid edukalt kvaliteedihindamise

Eesti Hariduse Kvaliteediagentuur hindas 2022. aastal Luua Metsanduskooli aianduse õppekavu ning aasta lõpus saabus hindamiskomisjoni otsus, mis tunnustas maastikuehituse ja puukooliaedniku erialad vastavaks kvaliteedi hindamise kriteeriumitele ja õigusaktidele.
Luua Metsanduskool.
Foto: Erik Prozes

Järgmine kvaliteedi hindamine viiakse Luua Metsanduskooli aianduse õppekavarühmas läbi kuue aasta pärast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960