Autor: Põllumajandus.ee • 12. jaanuar 2023

Eesti Maaülikool kuulub maailma keskkonnasäästlike ülikoolide hulka

Eesti Maaülikool osales ainsa Eesti ülikoolina globaalsel konkursil UI GreenMetric World University Rankings, mis võrdles ülikoolide mõju keskkonnale ja nende panust keskkonnasäästlikuma toimimise suunas.
Eesti Maaülikool jõudis maailma kõige rohelisemate ülikoolilinnakute ja keskkonnasäästlikumate ülikoolide hulgas 632. kohale.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Maaülikool saavutas maailma kõige rohelisemate ülikoolilinnakute ja keskkonnasäästlikumate ülikoolide hulgas 632. koha, kokku oli reastatud 1050 ülikooli.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960