Autor: Kaido Kirst • 16. jaanuar 2023

Kaido Kirst: põllumees ei looda eriti poliitikute panusele

Minu arvates pole ükski valitsus põllumehele midagi head lubanud ega ka midagi põhjapanevat teinud, mõtiskleb parim taimekasvataja 2022, Nuudi Talu peremees Kaido Kirst Põllumajandus.ee arvamusliidrite küsitlusele vastates.
Parim taimekasvataja 2022, Nuudi Talu peremees Kaido Kirst.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Tuleb tunnistada, et pärast gaasi hinna langust on lootus ka väetiste hinna langusele. Kuid väga keeruline on midagi prognoosida, seda enam, et jätkuvalt käib sõda.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960