Autor: Põllumajandus.ee • 18. jaanuar 2023

Dimedium sai uue juhi

Alates 28. detsembrist alustas Dimedium ASi juhatuse esimehena tööd pikaajalise juhtimiskogemusega Targo Podekrat.
Targo Podekrat.

Podekrat on varasemalt töötanud telekommunikatsiooniettevõttes Tele2 Eesti AS, müügijuhina rahvusvahelisse kontserni kuuluvas äriklientidele suunatud hulgimüügifirmas Würth AS ning juhatajana Eesti kapitalil põhinevas kodumaises põllumajandusmasinaid müüvas ettevõttes Agriland OÜ.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960