Autorid: Juuli Nemvalts, Ants Noot • 17. jaanuar 2023

EPKK juht Ants Noot: praegu on sektori ettevõtetel rohkem küsimusi kui vastuseid

Põllumajandus-Kaubanduskoja uus juhatuse esimees ütles sektorit eesootavatest ülesannetest rääkides, et inflatsioonist tingitud palgasurve esitab põllumajandus- ja toidutööstusettevõtetele suure väljakutse. Kui veel juurde lisada aina karmistuvad keskkonnanõuded, võib eelolev periood ettevõtete jaoks kujuneda üsna pingeliseks.
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Ants Noot.
Foto: Juuli Nemvalts

Intervjuu EPKK juhatuse esimehe Ants Noodaga viis läbi Juuli Nemvalts.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960