Autor: Põllumajandus.ee • 1. veebruar 2023

Baltic Agro Machinery alustab koostöös finantspartneritega finantseerimisteenuse pakkumist

Alates 1. veebruarist 2023 alustab Baltic Agro Machinery koostöös AS Swedbank Liisingu ja SIA Citadele Leasinguga finantseerimisteenuse pakkumist Eestis, Lätis ja Leedus.
Koostöö eesmärgiks on pakkuda Eesti, Läti ja Leedu turul paindlikke lahendusi, mis on personaalsed ja vastavad kliendi vajadustele.
Foto: Thorsten Schmidtkord

„Meil on hea meel, et finantspartnerid on valmis koostöös Baltic Agro Machinery ASiga pakkuma parimaid masinate ja seadmete finantseerimise lahendusi kõigile meie klientidele. Koostöös meie finantspartneritega tahame muuta masinate ja seadmete finantseerimise taotlemise võimalikult lihtsaks ja mugavaks,“ kommenteeris koostöö alustamist Baltic Agro Machinery ASi juhatuse liige Anne Oja-Aru.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960