Autor: Peter W. Mogensen, Peter Thomsen • 8. veebruar 2023

Kogemus: farm, kus toidetakse lutipudelitega iga päev 40–70 vasikat

Taanis Grenaa linna lähedal on olemas hea kogemus vasikatele lutipudelist piima söötmisel. See on samm vasikate loomuliku joomisviisi poole ja kui süsteem õigesti paika panna, ei too see kaasa lisatööd.
Pudelisse mahub 2,5 liitrit piima ja vasikad saavad kolm pudelit päevas.

Selliste argumentidega läks Sandra Pico Nielsen oma ülemuse Mogens Hjort Jenseni juurde. Eesmärk oli teda veenda, et piimakaussidest tuleks loobuda ja need tuleks asendada lutipudelitega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960