Tänavusse edetabelisse jõudmisega kasvas piimakarjakasvatusega tegelev Diner kahekordseks gaselliks. Ettevõte saavutab ka tänavu rekordilise toodangu, kui just Euroopa piima hind järsult ei lange.

- Margus Kalle juhitav piimakarjakasvatus Diner jõudis taas gasellide edetabelisse.
- Foto: Andras Kralla
Diner jõudis pika pausi järel taas gasellide hulka: kui tänavuses edetabelis võttis ettevõte sisse 1015. koha, siis eelmine tulemus pärineb 2013. aastast, kui Diner oli 981. kohal. Ettevõtte edu võti seisneb pidevas analüüsis ja ideaalsel hetkel investeerimises, selgitas Dineri juhatuse liige Kalle Margus.
Margus rääkis, et lahkab kord kuus kogu meeskonnaga möödunud kuu kulu. “Vaatame eelarvet – seda, mis tegelikult oli, ja eelmise aasta sama kuu kulusid. Siis proovime aru saada, mida tegime hästi ja mida halvasti,” selgitas ta.
Artikkel jätkub pärast reklaami
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.