Autor: Põllumajandus.ee • 3. märts 2023

Maaülikoolis toimub täna avatud uste päev

Täna, 3. märtsil toimub Eesti Maaülikoolis avatud uste päev, kus huvilised saavad läbi praktiliste töötubade tutvuda maaülikooli erialade ja tudengieluga.
Maaülikool ootab külla!
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Päeva jooksul on huvilistel võimalik tutvuda endale huvipakkuvate erialadega ligi 20 töötoas. Üliõpilased ja vilistlased räägivad oma erialavalikust ja sellest, millele tasub õpingute käigus tähelepanu pöörata. Lisaks töötubadele on kavas ekskursioonid ja mõned üllatused. Avatud on mitmed laborid ja näha saab Eesti suurimat putukate kollektsiooni. Kohtuda saab ka maaülikooli tegusate tudengiseltsidega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960