Autor: Põllumajandus.ee • 10. märts 2023

Doktoritöö: viimase 20 aastaga on Eestis toimunud põllumajandusmaa koondumine

9. märtsil kaitsti Eesti Maaülikoolis doktoritöö, mis keskendub põllumajandusmaa koondumisele.
Põllumajandustootjate arvu kahanemine on toimunud väiketootjate arvelt.
Foto: Pixabay

Marii Rasva kaitsmisel olnud doktoritööst "Põllumajandusmaa kasutuse muutused Eestis: tasakaalustatud maakasutuse tagamise võimalused. Changes in agricultural land use in Estonia: opportunities for stable land use" selgub, et Eesti põllumajandustootjate arvu kahanemine on toimunud väiketootjate arvelt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960