Autor: Ülle Jaakma • 14. märts 2023

Maaülikooli rektor uuele valitsusele: ärme pane end sõltuvusse!

Eesti Maaülikooli rektor Ülle Jaakma.
Foto: Jassu Hertsmann
Kui seame oma metsa- ja põllumajanduses ebamõistlikke piiranguid, jääme toorme osas ekspordist sõltuvaks ja hoopis suurendame keskkonnajalajälge, hoiatab Eesti Maaülikooli rektor Ülle Jaakma vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Maaülikool kui biomajanduse, rohelise mõtteviisi ja maaelu edendamise eestvedaja ei saa koalitsiooniläbirääkimiste ajal rahva mandaadi pälvinud erakondadele jätta meelde tuletamata, et teadmistesse ja innovatsiooni tasub alati investeerida. Roheüleminek peab olema läbi mõeldud ja teaduspõhine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960