Autor: Põllumajandus.ee • 21. märts 2023

Audit kinnitas, et erametsad on säästlikult majandatud

Rahvusvahelise audiitorfirma järelevalveaudit kinnitas, et Eesti Erametsaliidu PEFC rühmasertifikaadiga liitunud erametsomanike metsad on jätkusuutlikult majandatud.
Paljud erametsaomanikud on liitunud Eesti Erametsaliidu PEFC rühmasertifikaadiga.
Foto: Toomas Kelt

BM Certification Estonia poolt läbi viidud iga-aastase järelevalveauditi käigus kontrolliti nii grupisertifikaadi dokumente kui külastati sertifikaadiga liitunud erametsaomanike metsasid, hindamaks nende vastavust metsamajandamise standardis ette nähtud nõuetele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960