Autor: Kristel Härma • 29. märts 2023

Euroopa Prokuratuuri esimene kohtuasi Eestis: kohtupinki istuvad Lääne-Virumaa põllumehed

Maikuus saab alguse Euroopa Prokuratuuri esimene kohtuasi Eestis, kui toimub eelistung kuue inimese ja seitsme ettevõtte üle, kes panid süüdistuse järgi toime soodustuskelmuse või aitasid sellele kaasa.
Euroopa Prokuratuur saatis eelmise aasta lõpus kohtusse esimese kohtuasja Eestis.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Euroopa Prokuratuur saatis eelmise aasta lõpus kohtusse esimese kohtuasja Eestis. See oli seotud valeandmete esitamisega põllumajandusprojekti või investeeringutoetuse omafinantseeringu osas, ütles Eesti Euroopa prokurör Kristel Siitam-Nyiri.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960