Autor: Põllumajandus.ee • 30. märts 2023

Maaülikool seadis sihiks jäätmevaba majandamise Zero Waste põhimõtete järgi

Eesti Maaülikool astub rohelise ülikooli egiidi all alates selle aasta kevadest uusi samme, et muuta ülikooli keskkonnajalajälg Zero Waste ehk jäätmevaba majandamise põhimõtteid rakendades võimalikult väikeseks. Maaülikooli juhendab sellel teel Teeme Ära sihtasutus. Täna, 30. märtsil on rahvusvaheline Zero Waste ehk jäätmeteta majandamise päev.
Maaülikool seadis sihiks jäätmevaba majandamise Zero Waste põhimõtete järgi.
Foto: Pixabay

Eesti Maaülikooli rektor Ülle Jaakma näeb Zero Waste algatusega liitumises positiivseid arenguvõimalusi. „Nende põhimõtete järgimine annab Eesti Maaülikoolile hea raamistiku rohelise ülikooli mitmete tegevuste suunamisel. Maaülikoolis on ka kohapeal väga head teadmised ringmajandusest ja jäätmetekke vähendamisest, seega tekib meil kindlasti siin uus sünergia ja ehk ka uued lahendused, mida saame võrgustiku partneritega jagada,“ tõdes Ülle Jaakma.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960