Autor: Põllumajandus.ee • 5. aprill 2023

Aprillis toimuvad pindala- ja loomatoetuste infopäevad põllumajandustootjatele

MES nõuandeteenistus korraldab enne peagi algavat PRIA pindala- ja loomatoetuste taotlusvooru 16 infopäeva üle Eesti, mille eesmärgiks on selgitada põllumajandustootjatele 2023. aastal rakendatavate pindala- ja loomatoetuste saamise nõudeid, sealhulgas eelmise perioodiga võrreldes tehtud muudatusi ning taotlemist e-PRIA keskkonnas.
Aprillis toimuvad pindala- ja loomatoetuste infopäevad põllumajandustootjatele.
Foto: Pixabay

"Toetuste taotlemisel on sel aastal võrreldes eelmiste aastatega väga palju muudatusi. Maaeluministeerium ja PRIA on andnud konsulentidele põhjaliku ülevaate kõigist toetusmeetmetest, et nad saaksid need teadmised omakorda põllumeesteni viia. Loodame, et võimalikult paljudel taotlejatel on võimalik infopäevadel osaleda ja kõigist muutustest hea ülevaade saada," ütles MES nõuandeteenistuse juht Leho Verk.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960