Autor: Rando Värnik • 6. aprill 2023

Rando Värnik: roheüleminek on mõttelaadi muutus

Inimkonnal tuleb tahes-tahtmata kohaneda kliimamuutuste ja keskkonnaseisundi halvenemisega. Ausalt tuleb rääkida meie ees seisvatest valikutest, kirjutab Eesti Maaülikooli maamajandusökonoomika professor Rando Värnik.
Eesti Maaülikooli maamajandusökonoomika professor Rando Värnik.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Kliimasoojenemist enam pidurdada ei saa, küll aga on võimalik seda protsessi aeglustada. Saame ka leevendada kliimamuutuste mõjusid loodusele ning inimühiskonnale. Selle kõrval, et inimene on osake loodusest, on tänapäevane ühiskond tihedalt seotud majandussüsteemiga.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960