Autor: Põllumajandus.ee • 10. aprill 2023

Riik investeerib 215 miljonit eurot Eesti keskkonna heaks

Kuni 2027. aastani uuendatakse Euroopa Liidu toetustega umbes 1850 eramu küttesüsteemi, edendatakse ringmajandust, parandatakse ilmaprognooside kvaliteeti, taastatakse soode looduslikkust ning suurendatakse elurikkust linnades.
Keskkonnaagentuur on näiteks asunud laiendama ilmaradarite seirevõrku.
Foto: Pixabay

Euroopa Liidu struktuurivahenditest eraldatakse perioodil 2021–2027 Keskkonnaministeeriumile 215 miljonit eurot keskkonnavaldkonna heaks. Mitmed toetused on seekord suunatud otse kohalikele omavalitsustele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960