Autor: Põllumajandus.ee • 12. aprill 2023

Fotod: selgusid parimad pullid

5. aprillil toimus Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu ja Eesti Lihaveisekasvatajate Seltsi koostöös järjekordne jõudluskatse grupi pullide hindamine ja parimate pullide väljaselgitamine. Kohtunikuks oli sel aastal Rootsist pärit Miranda Lysell.
Selgusid parimad pullid.
Foto: Liis Ira

Kõikide tõugude üldvõitjaks tuli hele akviteeni tõugu pull TK PRESTON P (EE23222229), kelle omanik/aretaja on Topi Tõukari OÜ ja reserv võitjaks simmentali pull PARIISI PEDRO, (EE24631266), kelle omanik/aretaja on Pariismar OÜ.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960