Autor: Põllumajandus.ee • 11. aprill 2023

Piimandussektor on ringmajanduse parim näide

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja piimatoimkonna esinaine Pilleriin Puskar ütles homme, 12. aprillil toimuva Piimafoorum 2023 valguses, et lehmast on saamas rohemajanduse üks olulisemaid “bioreaktoreid “, kes mitte ei tooda ainult kasvuhoone gaase vaid osaleb metaani ringluses seda vähendades.
Piimandussektor on ringmajanduse parim näide.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

„Piimandus on olnud ja ka jääb Eesti üheks olulisemaks põllumajanduse valdkonnaks ringmajanduses,“ kinnitas koja piimatoimkonna esinaine Pilleriin Puskar. Ta lisas, et loomakasvatuse ja põllumajandusega on võimalik siduda tänapäeval veel muidki innovatiivseid tehnoloogiaid, näiteks “süsiniku kasvatamine“ – millest ka Piimafoorumil räägitakse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960