Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. aprill 2023

Raimond Strastin: maksta saame nüüd kõik ja kõvasti, aga kuskilt peab raha riigikassase tulema

Eesti Aiandusliidu juhataja Raimond Strastin tunneb muret uue valitsuse maksutõusude pärast. Ta rõhutab, et mõistab, et need ebapopuraarsed otsused aitavad riiki vee peal hoida, aga sellest oleks tulnud enne valimisi rääkida.
Eesti Aiandusliidu juht Raimond Strastin.
Foto: Silver Gutmann

“Eks maksta saame nüüd kõik ja kõvasti, aga kuskilt peab raha riigikassasse tulema. Keegi peab kinni maksma meeletult tõusvad kaitsekulutused, seda muidugi Vene agressioonist Ukrainas tulenevalt, see on arusaadav, kuigi valus ning eelmiste valitsuste tühjaks tassitud riigikassa – tasuta ühistransport, ebamõistlikud sotsiaaltoetused jne. Taheti olla populaarsed, aga keegi ei vastanud selgelt küsimusele kelle taskust pidu kinni makstakse, kust tuleb raha,” ütles Strastin.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960