Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. aprill 2023

Sirje Potisepp uuele valitsusele: oleme langemas majanduskriisi nõiaringi

Värskelt sõlmitud koalitsioonileping vajab veel sügavamat analüüsi ning loodetavasti saab toiduainesektor lähiajal võimaluse uue valitsuse liikmetega ka kohtuda, et üheskoos olukord üle vaadata, kuid tootjate esmased reaktsioonid on ettevaatlikud. Küsimusi on jätkuvalt rohkem kui vastuseid, rõhutab Toiduliidu juht Sirje Potisepp.
Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.
Foto: Liis Treimann

Äripäeva teemaveebile Põllumajandus.ee selgitas Eesti Toiduainetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp, et ka ministeeriumite ja nende töökorralduses on tulemas suur muudatus. „Esmalt fakt, et käesolevas valitsuses ei ole enam Maaeluministeeriumi, vaid on ühendministeerium senisest maaeluministeeriumist ja/või rahandusministeeriumist, kus oli regionaalminister!? Tendents, kus ka senises maaeluministeeriumis toidutootjatega tegelevate, nende huvide eest seisvate ja vajadusel aitavate ametnike arv ja positsioon valitsushierarhias pidevalt on langenud, ei sisenda sellise ühendministeerium loomine toidutööstustes optimismi,“ rääkis Potisepp.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960