Autor: Põllumajandus.ee • 12. aprill 2023

eAgronomi partnerit tabasid rohepesu süüdistused

Süsinikukrediitide äri maailma tipud South Pole ja Verra jäid ajakirjanduse hambusse õhku täis lubadustega, kuid nendega koostööd tegeva eAgronomi juhi Robin Saluoksa sõnul ei olegi kliimakriisis ideaalseid lahendusi ning suurtegijad on kindlasti ka vigu teinud.
e-Agronom juht Robin Saluoks.
Foto: Liis Treimann

"Üks asi, mida peab mõistma, on see, et me olemegi täna kriisis. Ideaalseid lahendusi ei ole, nii süsinikuemissioonide vähendamises kui korvamises," ütles eAgronomi juht Robin Saluoks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960