Autor: Põllumajandus.ee • 12. aprill 2023

Järgmisel nädalal toimub Tartus maamajanduse suursündmus Maamess

20.-22. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses järjekorras 29. Maamess, mis on aastakümnetega leidnud kindla koha nii Eesti kui lähinaabrite messikalendrites. Tänavusest Maamessist võtab osa ligemale 450 põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse valdkonnas tegelevat ettevõtet üheksast riigist. Maamess võõrustab sel aastal raiespordi maailmameistrivõistlusi.
Järgmisel nädalal toimub Tartus maamajanduse suursündmus Maamess.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Eelseisvat Maamessi iseloomustades ütles messi projektijuht Margus Kikkul, et sarnaselt mullusele, kui mess kaks aastat kestnud pausilt naasis, toimub see sama suures mahus kui koroonapandeemia eelsetel hiilgeaegadel. Pigem oli tema sõnul korraldusmeeskonnal tükk tegemist, et kõik soovijad seitsme hektari suurusele näituseväljakule ära mahutada. „Maamessi puhul räägitakse palju selle mastaabist. Meile kui korraldajatele on aga väga vastutusrikas ülesanne jälgida, et esikohal on messi sisu ehk raskuskeseme moodustavad põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse ettevõtted,“ märkis ta ning lisas, et Maamess on ennekõike erialainimeste kohtumispaik, mille kesksel kohal on tehnika näitus, kus esitletakse põllu- ja metsamasinaid, farmiseadmeid, hooldustehnikat ning toidutööstuse seadmeid. Samuti on esindatud toidutootjad, aiandid ning messitemaatikaga seotud tugiteenused.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960