Autor: Põllumajandus.ee • 13. aprill 2023

Maaeluministeerium tunnustas noori maaelu teadustööde autoreid

Maaeluministeerium andis Eesti Rahva Muuseumis toimunud õpilaste teadusfestivalil üle eripreemiad parimatele toidu, põllumajanduse ja kalandusega seotud teadustööde autoritele.
Tartus toimus õpilaste teadusfestival.
Foto: Eesti Teadusagentuur

Maaeluministeerium andis välja kokku neli eriauhinda. Nendest kolm võrdset läksid vanemate kooliastmete individuaaltöödele. Vanema kooliastmeauhinnad andis Maaeluministeeriumi poolt üle Maaelu Teadmuskeskuse direktor Andre Veskioja. Lisaks pani Maaeluministeerium peaauhinna välja algklasside konkursile „Imeline maitse“. Algklassidele andis auhinna üle ministeeriumi esindaja Signe Sabas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960