Autor: Põllumajandus.ee • 18. aprill 2023

Algab pindala- ja maaelu arengu loomapõhiste toetuste taotluste vastuvõtt

Maikuus algab pindala- ja maaelu arengu loomapõhiste toetuste taotluste vastuvõtt. Taotluste vastuvõtt avatakse klientidele 10. mail ja taotlusi saab esitada tavapäraselt juuni keskpaigani ehk 15. juunini.
Teraviljakasvatajatel, kes kasvatavad toetusõiguslikke teraviljakultuure vähemalt viiel hektaril, on võimalik taotleda toetust kuni 100 hektari tera- ja kaunviljakultuuride kasvatamise eest.
Foto: Pixabay

Uuele programmiperioodile 2023–2027 üleminek ning sellega seotud ulatuslikud muutused toetuste tingimustes ning nõuetes eeldavad elektrooniliste keskkondade tehnilisi muudatusi. Seoses muudatuste sisseviimise tehnilise keerukusega algab taotluste vastuvõtt tavapärasest nädal hiljem, s.t 10. mail.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960