Autor: Põllumajandus.ee • 18. aprill 2023

Väärikat aastapäeva tähistav metsamajandajate konkurss ootab osalejaid

Tänavu juba 30. korda toimuv metsamajandajate konkurss ootab kandidaate, et välja selgitada metsaomanik, kes pärjatakse augustis Tõrvas toimuval kogu pere metsapäeval parima metsamajandaja tiitliga.
2022. aasta parimate metsamajandajate tunnustamine Jõhvis kogu pere metsapäeval.
Foto: Toomas Kelt

Konkursi eesmärk on tutvustada, kui mitmekesised on nii Eesti erametsad kui nende omanikud. Parimaks metsamajandajaks kandideerides ei ole määrav metsa majandamise vorm ega omandi suurus – tähtis on, et omanik majandaks oma metsa jätkusuutlikult ja hoolsalt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960