Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 21. aprill 2023

Baltic Agro Machinery'st saab Fliegl'i ainuesindaja Eestis

Alates 2023. aasta aprillist laiendab Baltic Agro Machinery oma tootevalikut, sõlmides ainuesindusõigusega edasimüügilepingu Euroopa ühe suurima haagisetootja Fliegl Agrartechnik ja Fliegl Agro-Center’ga.
Koostöö kokkuleppe sõlmimine Fliegl'iga.
Foto: Baltic Agro Machinery

Fliegl on Saksamaa pereettevõtete grupp, mis koosneb seitsmest ettevõttest, mis tegelevad laia valiku transpordi- ja põllumajandushaagiste ning erinevat tüüpi seadmete ja tarvikute tootmise ja müügiga põllumajandus-, metsa-, ehitus- ja transpordivaldkondade jaoks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960