Autor: Põllumajandus.ee • 27. aprill 2023

Teraviljateemadel sai sektori eestkõnelejaks Mihkel Hang

18. aprillil valiti Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja teraviljatoimkonna uueks esimeheks Linas Agro OÜ juhatuse esimees Mihkel Hang, kes valdkonna probleemidest rääkides tõdes, et lahendamist ootavad mitmed kiired teemad alates toidutootmisest ja lõpetades põllumajandusvaldkonna haridust puudutavate küsimustega.
Teraviljateemadel sai sektori eestkõnelejaks Mihkel Hang.
Foto: Oleg Hartsenko

„Samuti on endiselt päevakorras kõik see, mis on seotud toidutootmisega ja Euroopa Liidu vastavate regulatsioonidega, nii taime- kui teraviljakasvatuses,“ sõnas koja teraviljatoimkonna uus esimees Mihkel Hang.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960