Autor: Põllumajandus.ee • 26. aprill 2023

Tori Hobusekasvanduses kogunevad 1. mail Eesti uhkeimad täkud

Tori Hobusekasvandus korraldab 1. mail algusega kell 12 uhke täkupäeva, kuhu on oodatud Eesti parimad täkud. Esimest korda Eestis toimus täkupäev Tori Hobusekasvanduses eelmisel aastal ning oli väga menukas sündmus. Tänavusele täkupäevale jagub veelgi põnevamaid ja meelelahutuslikumaid tegevusi.
Esimest korda Eestis toimus täkupäev Tori Hobusekasvanduses eelmisel aastal.
Foto: SA Eesti Maaelumuuseumid

„Täkupäeval on võimalik näha Eesti tunnustatud tõutäkke ja hinnatud täkke, keda soovitakse aretuses kasutada. Näha saab ka ohustatud tõugu sugutäkke ja noori täkke, kes lähevad hindamisele. Ürituse ajakava on tihe ning hõlmab täkkude pildistamist, esitlusi ja vabahüppeid. Lisaks toimub rakendiesitlus ning igal täkul on võimalus näidata oma tugevusi ja erilisi andeid," sõnas täkupäeva peakorraldaja, Tori Hobusekasvanduse hobumajanduse juht Agris Juhkov,

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960