Autor: Põllumajandus.ee • 28. aprill 2023

Järvamaa maitsete aasta jõudis edukalt lõpule

2022. aastal kandis toidupiirkonna tiitlit Järvamaa. Eile, 27. aprillil peeti Hindreku turismitalus sündmusterohke aasta lõpuüritus ning maitsete aasta rändkahvel tagastati Maaeluministeeriumile. Järgmisena liigub rändkahvel Mulgimaale, mis on valitud 2023. aasta toidupiirkonnaks.
Fotol regionaalminister Madis Kallas ja Järvamaa maitsete aastat vedanud projektijuht Kristina Gudinas.
Foto: Maaeluministeerium

Üritusel oli kohal ka regionaalminister Madis Kallas, kes tänas piirkonna inimesi panuse eest Eesti toidukultuuri arendamisse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960