Autor: Põllumajandus.ee • 2. mai 2023

Erametsaliit sai uue juhi

Eesti Erametsaliidu juhatus valis ükshäälselt uueks juhatuse esimeheks Ants Eriku, kelle volitused algasid 1. mail.
Eesti Erametsaliidu juhatuse esimehena alustas tööd Ants Erik.
Foto: Terje Lepp

„Mida ühel maaomanikul vaja on? Õiglast maksukeskkonda, tegevusvabadust ja seda, et piirangud hüvitataks õiglaselt ja kohe. Kõik see kokku tähendabki kindlustunnet, et olla omanik jätkusuutlikult läbi põlvkondade,“ rääkis Erik. „Kõige selle eest on Eesti Erametsaliit läbi aastate seisnud ja jätkame sama joont tulevikuski. Piirangute õiglase hüvitiseni on veel pikk tee minna, kuniks poliitikud ei hakka enne valimisi sõnades heldelt lubatud hüvitiste suurendamist ka praktikas rakendama.“

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960