Autor: Põllumajandus.ee • 8. mai 2023

Tarbijahinnaindeksit mõjutas aprillis kõige rohkem toidu hinnatõus

Tarbijahinnaindeks tõusis aprillis võrreldes eelmise aasta aprilliga 13,5% ja võrreldes märtsiga 2,0%, teatas statistikaamet, seda on veidi rohkem kui näitas esialgne kiirhinnang.
Suhkur on pea kaks korda kallim kui aasta tagasi, tõus 86 protsenti.
Foto: Veiko Tõkman

Statistikaameti andmetel tõusis tarbijahinnaindeks aprillis võrreldes märtsiga 2,0% ning võrreldes eelmise aasta aprilliga 13,5%. Mulluse aprilliga võrreldes olid kaubad 13,6% ja teenused 13,1% kallimad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960